skip to Main Content
Znižano

Zartee-flex Neon

7,99 9,50 

Če želite ustvariti posamezne dizajne s številnimi intenzivnimi barvami? Potem je Zartee-Flex folija za preslikače ravno to, kar ste iskali! Enostavnost za uporabo in bolj okolju prijazna sta le dve od številnih prednosti, ki jih prinaša Zartee-Flex folija za toplotni transfer. Dimenzija 30 cm * 1m

  • Stiskanje na 160 °C, pritisk: 2,5-3 bar (srednji pritisk) 15 sek. Po stiskanju transferno folijo odlepiti še toplo.
  • Pralno na 80 ° C, Primerno za sušilni stroj
  • Pred pranjem tekstil obrnite narobe

Opis

Zartee-flex je profesionalna fleksibilna folija za toplotni transfer

Material:

Zartee-flex je primeren za široko paleto tekstilnih površin. Ali želite polepšati blazine, torbe, majice, hlače, čevlje, jakne ali nahrbtnike, folija Zartee-flex vam pomaga s prijetnim občutkom in odličnim izgledom. Dolga življenjska doba in visoka raven udobja so pogosto poleg izgleda tudi pomembno merilo za dobro flex folijo. Zartee-flex to doseže s svojo mehko, gumasto teksturo in visoko kakovostnim materialom. Torej se lahko zabavate z vašimi individualnimi dizajni in oblikami.

Obdelava:

Folije za toplotni prenos so opremljene z lepilom na hrbtni strani, ki se aktivira s toploto. Po aktiviranju se lepilo poveže s tkanino in ostane trajno na tekstilu. Fleksibilna folija je že opremljena s folijo za prenos, ki omogoča, da se motiv dobro prilega po odstranitvi.

Zartee-Flex folije je mogoče enostavno obdelati in jo je mogoče rezati s katerim koli običajnim ploterjem, nožem ali škarjami. Zalika se z likalnikom ali s toplotno stiskalnico, pri čemer toplotni tlak doseže boljše rezultate.

Folija je široka 30,5 cm in popolnoma ustreza za delo z rezalniki (Cameo, Cricut, Brother…).

Primerni materiali za aplikacijo:

  • Bombaž.
  • Poliester.
  • Mešana tkanina iz poliestra / bombaža.
  • Mešana tkanina iz poliestrskega / akrilnega.

Format:

  • 30,5 x 1 m

Na voljo v 40 različnih odtenkih.

Nastavitve rezanja in stiskanja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top