skip to Main Content
Znižano

Teckwrap Ombre glitter HTV

12,95 

Ombré Glitter Heat Transfer Vinyl je kot nalašč za tiste, ki obožujejo pisane barve okoli sebe, ki širijo dobro voljo in srečo. Barve so razporejene v linearni obliki z nejasnimi delitvami, prekrite s svetlečimi bleščicami. HTV obljublja, da bo oživel izdelek, ki jo uporablja, zaradi česar bo neverjetno prepoznaven in privlačen! Ombré Glitter HTV je na voljo v šestih različnih barvnih vzorcih, ki bodo videti čudovito na monotonem ozadju.

Vinil se ne bo luščil ali razpokal, njegove barve ne bodo zbledele niti po večkratnem pranju in bleščice se ne bodo odlepile. Združljiv je z bombažem, poliestrom, mešanicami poli/bombaža in podobnimi tkaninami.

Naš Ombré Glitter HTV, izdelan iz poliuretana vrhunske kakovosti, poživi projekte, pri katerih se uporablja, da postanejo privlačni in impresivni. Z inventivnostjo lahko prilagodite srajce, klobuke, plašče, torbe in tako naprej. Izdelate lahko svoje unikatne obrti za okrasitev doma in tematske zabave. Lahko jih daste tudi kot darila družini in prijateljem.

Združljiv z vsemi obrtniškimi rezalniki, odrežite dizajn in odstranite odvečni vinil. Oblačilo predhodno segrevajte 4 sekunde pri 300°F 148°C v toplotni stiskalnici, da odstranite morebitno odvečno vlago. Postavite dizajn na oblačilo s pergamentnim papirjem na vrhu in pritisnite 10-15 sekund z močnim pritiskom. Odlepite nosilni list še topel in uživajte v pljusku bogatih, bleščečih barv!

Opis

Zelo vzdržljiv, odporen na vodo in vremenske vplive, lahko da nov videz majicam, oblekam, jopicam, jaknam, blazinam, puloverjem s kapuco, kavbojkam, nahrbtnikom itd.

Okolju prijazen in varen za nošenje. Na voljo v šestih različnih barvnih vzorcih s prekrivanjem bleščečih bleščic. Na voljo velikost vinilnega filma: 10”x5ft -25cm*1,5m

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top