skip to Main Content

Plačilo in dostava

Prijazno plačilo in dostava

Spoštovani kupec

Naša spletna trgovina ponuja najmodernejše elektronske plačilne sisteme. Za vašo varnost je poskrbljeno, saj vsa plačila potekajo preko varnih povezav in so integrirana in odobrena iz strani ponudnikov plačil.

1. Plačilo s PayPal

PayPal je eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu. Omogoča, da plačujete s PayPal računom ali pa s kreditnimi karticami.

Pri plačilu preko sistema PayPal se plača provizija v višini 1,20%.

2. Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu.

Ne glede na težo, pa je pri plačilu po povzetju potrebno doplačilo poštnih stroškov v višini 1,50 €.

3. Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

4. Plačilo s kreditnimi karticami

Plačilo s kreditnimi karticami je v spletni trgovini Zartee popolnoma varno. Plačilo poteka preko sistema Braintree, ki vam omogoča najvarnejši način plačevanja preko spleta.

Pri plačilu s kreditnimi karticami se plača provizija v višini 1,20%.

5. Plačilo preko Leanpay

Plačilo naobroke je v spletni trgovini Zartee popolnoma varno. Plačilo poteka preko sistema Leanpay, ki vam omogoča plačilo do 48 obrokov. Zneski do 5000€.

Preveri svoj limit na www.leanpay.si

Leanpay splošni pogoji.

Leanpay politika zasebnosti.

Back To Top