skip to Main Content
Znižano

Teckwrap PU HTV

11,99 

Osupljiva vinilna folija z vrhunskim, gladkim zaključkom v živahnih odtenkih, ki obljublja, da bo vašim oblačilom dodala življenje – PU toplotno prenosni vinil pri TeckWrap Craftu je obvezna oprema za vse tiste rokodelce, začetnike ali profesionalce, ki želijo ustvariti nekaj res izjemnega.

Če željeni barvni odtenek ni na voljo, nam sporočite in z veseljem ga dodamo v svojo ponudbo.

Opis

Izjemne lastnosti

Naš PU vinil za prenos toplote vrhunske kakovosti je sestavljen iz visokokakovostnega poliuretana, ki je trpežen in dolgotrajen. Zasnovan je tako, da vzdrži robustno uporabo in še naprej zagotavlja odlično delovanje. Sčasoma se ne lušči, ne razpoka in ne zbledi, tudi po večkratnem pranju, zato je vaša nalepka vedno videti kot nova.

Je tanek in prožen ter se giba skupaj z oblačilom, ne da bi pri tem izgubil svojo obliko in tonaliteto. Je okolju prijazen ter popolnoma varen za nošenje. Lahko ga nanesete na svojo srajco in srajco svojih otrok, ne da bi vas skrbeli za nevarnosti za zdravje.

Enostavnost uporabe

Naš PU vinil za prenos toplote je zelo enostaven za nanašanje na združljive tkanine. Brez težav ga lahko odrežete in stisnete na majico. Če nimate stroja za rezanje, lahko uporabite tudi škarje za prostoročno, preprosto oblikovanje. Če ima vaša nalepka veliko zapletenih podrobnosti, predlagamo, da investirate v dober rezalni stroj, kot sta Cricut ali Silhouette.

Vse kar morate storiti je, da v računalniku oblikujete želeno grafiko ali besedilo s programsko opremo, po možnosti tisto, ki je združljiva z vašim rezalnim strojem. Ko ste pripravljeni, zrcalite sliko ali besedilo vodoravno (obrnite ga), saj boste delali na hrbtni strani vinila.

Vinil za prenos toplote PU položite na podlogo za rezanje in ga naložite v rezalnik za vinil, da izrežete dizajn. Ko je končano, je čas, da uporabite orodje za odstranjevanje plevela (odvečnega vinila), kot je pinceta, pero za odstranjevanje plevela, da odstranite odvečni vinil okoli in znotraj dizajna. Pri TeckWrap Craftu lahko dobite tudi odlična orodja za čiščenje odvečnega vinila.

Odlepite dele vinila, ki niso del vašega dizajna, in pustite samo želeno grafiko na nosilnem listu. Predgrejte toplotno stiskalnico ali likalnik v skladu z navodili, ki so priložena vinilu za prenos toplote PU. Priporočena temperatura se razlikuje glede na znamko in vrsto vinila.

Položite majico na ravno in toplotno odporno površino. Postavite odstranjen vinilni dizajn na želeno področje majice in se prepričajte, da je na sredini in pravilno poravnan. Nanjo položite pergamentni papir ali teflonsko ploščo in za določen čas izvajajte toploto in pritisk.

Za toplotno stiskalnico upoštevajte naša navodila glede temperature, tlaka in časa. Običajno potrebuje PU vinil temperature okoli 320 °F (160 °C) z 10-15 sekundnim stiskanjem. Če uporabljate likalnik, ga nastavite na ustrezno temperaturo in močno pritiskajte po celem dizajnu za priporočeni čas.

Po koncu časa stiskanja odstranite toplotno stiskalnico. Pustite, da se vinil ohladi nekaj sekund, vendar ne popolnoma. Počasi in previdno odlepite nosilni list, pazite, da se vinil oprime blaga. Če se kateri koli del vinila prilepi na nosilno folijo, jo položite nazaj, pokrijte s teflonsko ploščo ter znova uporabite toploto in pritisk.

Ko odstranite nosilno folijo, je vaš dizajn pripravljen. To je to! Uspešno ste nanesli PU vinil za prenos toplote na svojo tkanino. Uživajte v ustvarjanju po meri!

Več kreativnih uporab

Kar zadeva uporabo našega PU vinila za prenos toplote, je samo nebo meja. S tem neverjetnim vinilom lahko naredite toliko ročnih del. Tukaj je nekaj idej:

 • Besedilo in napisi: Ustvarite lahko prilagojene dizajne besedil in napisov na majicah, puloverji, majicah, kapah, torbicah in še več. Oblačila lahko prilagodite z imeni, začetnicami, citati, slogani ali katerim koli drugim besedilnim dizajnom.
 • Logotipi in grafike: na tkanino lahko reproducirate logotipe in zapletene grafike. Ne glede na to, ali gre za logotip podjetja, emblem ekipe ali katero koli drugo grafično podobo, lahko PU HTV zagotovi natančne in podrobne rezultate.
 • Umetnine in ilustracije: s pretvorbo ilustracij ali umetniških del v vinilne nalepke lahko ustvarite umetniške modele z uporabo PU HTV. To odpira možnosti za edinstvene in ustvarjalne vzorce na oblačilih, torbah, prevlekah za blazine in drugih izdelkih iz blaga.
 • Športni in ekipni dizajni: Naš PU HTV se lahko uporablja tudi za izdelavo športnih dizajnov na uniformah, ekipnih dresih, oblačilih za vadbo in športni opremi. Oblačila lahko prilagodite z imeni igralcev, številkami, logotipi ekipe ali motivacijskimi slogani.
 • Modni in okrasni elementi: vinil za prenos toplote ponuja tudi vrsto okrasnih možnosti. Uporabite ga lahko za dodajanje stilskih poudarkov, vzorcev ali okrasnih elementov oblačilom, kot so ovratniki, manšete, žepi ali robovi. To vam omogoča izboljšanje splošne estetike in personalizacijo vaših modnih kosov.
 • Otroška oblačila in dodatki: Naš HTV je idealen za oblikovanje prilagojenih oblačil in dodatkov za otroke. Ustvarite lahko zabavne in igrive nalepke, ki jih nalepite na majice, kombinezone, naprsnike, kape, nahrbtnike itd.
 • Posebne priložnosti in dogodki: PU HTV vam omogoča praznovanje posebnih priložnosti in dogodkov z oblikovanjem oblačil po meri. Ne glede na to, ali gre za rojstne dneve, poroke, obletnice, praznike ali zabave, lahko ustvarite prilagojene dizajne, ki spominjajo na dogodek ali prikazujejo določeno temo.
 • Mehka dekoracija za dom: svoj dom lahko okrasite tako, da na prevleke za blazine, posteljnino, zavese, pregrinjala za kavč, namizne podloge in tako naprej nalepite čudovite nalepke. Kombinirate lahko različne barve, nanesete vinil za večbarvne dizajne in eksperimentirate z različnimi tehnikami, da dosežete edinstvene in privlačne rezultate.

Torba Best Buy! Čas je, da zgrabite najboljšo ponudbo z našim PU vinilom za prenos toplote. Pridobite več odtenkov za ustvarjanje večbarvnih modelov. Zamislite se in delite z nami svoje neverjetne stvaritve!

Lastnosti in specifikacije:

 • Vzdržljiv in dolgotrajen.
 • Okolju prijazen in nestrupen.
 • Robustna lepilna podlaga.
 • Tanek in prožen.
 • Enostaven za rezanje in pletje.
 • Dobro deluje tako s strojem za toplotno stiskanje kot z likalnikom
 • Na voljo v 46 čudovitih odtenkih, običajnih in neonskih.
 • Velikost: 30,5 cm x 1,52 m
 • Popoln za nanašanje na srajce, majice, torbe, čevlje, predpasnike, prevleke za blazine itd.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top