skip to Main Content
Znižano

3D Puff HTV

12,95 

Puff Heat Transfer Vinyl je užitek za ustvarjalce. To je tako zabaven vinil za delo.
Ko se tega naučite, lahko ustvarite neverjetne izdelke, da z njim olepšate združljive tkanine, ki bodo vse očarale. In kje najti to v najboljši kakovosti?
Z najbolj zaupanja vredno blagovno znamko, ki je prisotna po vsem svetu – TeckWrap Craft.
Če željeni barvni odtenek ni na voljo, nam sporočite in z veseljem ga dodamo v svojo ponudbo.
Dimenzija role: 0,25*1,55 m

Opis

Fantastične funkcije
Že samo ime Puff HTV nakazuje, kako deluje ta neverjeten vinil. Je dimenzionalen in se uporablja za ustvarjanje dvignjenih, teksturiranih modelov na tkaninah s toplotnim nanosom. Ponuja edinstven in privlačen učinek, ki dizajnu po meri doda globino in dimenzijo. Naš Puff Heat Transfer Vinyl ustvarja tridimenzionalni (3D) učinek tako, da se pri segrevanju razširi in dvigne. Oblikuje “napihnjeno” teksturirano površino, ki daje dizajnu otipljiv občutek. Ima ravno pravo debelino, ki vašim dizajnom doda popolno globino. Kljub svoji dvignjeni teksturi ostane Puff HTV po nanosu mehak in prožen. Ohranja udobje in prožnost tkanine, kar zagotavlja, da dizajn ni trd ali neroden za nošenje. Pri TeckWrap Craft je na voljo v široki paleti barv, kar omogoča živahne in raznolike možnosti oblikovanja. Med njimi so bela, črna, bordo, rdeča, koralno roza, indigo vijolična, temno cian in mnoge druge. Uporablja se lahko za ustvarjanje enobarvnih in večbarvnih modelov. Naš Puff Heat Transfer Vinyl se lahko nanese na različne vrste tkanin, vključno z mešanicami bombaža, poliestra in polibombaža. Primeren je za uporabo na oblačilih, kot so majice, puloverji, puloverji s kapuco, kape, torbe, čevlji itd. Je vzdržljiv in lahko prenese večkratno pranje in nošenje, ne da bi bistveno zbledel ali počil. Za dolgo življenjsko dobo je priporočljivo upoštevati priložena navodila za nego. Naš Puff HTV omogoča enostavno prilagajanje oblačil, zaradi česar je priljubljen med hobisti, rokodelci in malimi podjetji. Ponuja stroškovno učinkovit in kreativen način dodajanja edinstvenega pridiha oblačilom in dodatkom.
Enostavna uporaba
Z našim Puff HTV je zelo enostavno delati. Vse, kar potrebujete, je stroj za rezanje, toplotna stiskalnica in nekaj dodatkov, ki jih lahko preprosto dobite v razdelku Dodatki za naprave ter Podloge in rezila, kot so podloga za rezanje, pinceta, kaveljček za čiščenje, trak za prenos in strgalo.
Spodaj je postopek:
 • Ustvarite ali izberite dizajn, ki ga želite uporabiti s programsko opremo, ki je združljiva z vašim rezalnim strojem. Če je dizajn preprost, ga lahko celo odrežete s škarjami.
 • Pred rezanjem vodoravno preslikajte sliko. To je pomemben korak pri uporabi Puff ali katerega koli drugega toplotno stisnjenega vinila.
 • Predgrejte stroj za toplotno stiskanje na priporočeno temperaturo za Puff HTV. Predlagamo 155°C.
 • Za izrezovanje dizajna uporabite rezalni stroj. Naš Puff HTV je združljiv z vsemi obrtniškimi rezalniki, izrezovalniki in risalniki. Prepričajte se, da so nastavitve reza (globina rezila, hitrost in pritisk) primerne za vinil.
 • Ko je dizajn izrezljan, je čas, da odstranite vinil negativ. Previdno ga odstranite z orodjem za odstranjevanje plevela (odvečnega vinila), tako da na nosilnem listu pustite samo želeni dizajn. Uporabite lahko našo pinceto, plevel ali pero za pletje, kar vam ustreza. Vsi so odlični za postopek odstranjevanja. Pri odstranjevanju plevela Puff HTV bodite še posebej previdni, saj ima nekoliko gostejšo teksturo.
 • Tkanino položite v stroj za toplotno stiskanje. Nosilni list z motivom položite na blago na želeno mesto. Prepričajte se, da je nosilni list obrnjen navzgor in da se lepljiva stran Puff vinila dotika blaga. Na vrh položite pergamentni papir ali teflon, da zaščitite vinil pred kakršno koli poškodbo.
 • Zaprite stroj za toplotno stiskanje. Upoštevajte priporočene nastavitve časa, temperature in tlaka, ki smo jih zagotovili.
 • Po predlaganem času uporabe toplote previdno odlepite nosilni list, medtem ko je vinil še rahlo topel. Če se kateri koli del vinilne plošče dvigne skupaj z nosilno ploščo, jo položite nazaj in uporabite več toplote in pritiska.
 • Če nimate stroja za toplotno stiskanje, lahko uporabite tudi suh, gospodinjski likalnik. Z njim močno, enakomerno pritisnite in segrejte celoten dizajn, preden odlepite nosilni list.
 • Ko odstranite nosilni list, pustite, da se vinil popolnoma ohladi, preden oblačilo uporabite ali ga nosite.

Navodila za nego

Ko nanesete naš Puff Heat Transfer Vinyl, bi želeli, da traja dolgo časa. Tukaj so navodila za nego, ki jih morate upoštevati:

 1. Oblačila ne perite vsaj 48 ur po nanosu Puff HTV.
 2. Tkanino je bolje oprati z rokami.
 3. Pred pranjem obrnite oblačilo navzven, da zaščitite dizajn.
 4. Uporabite blag detergent in operite oblačilo v hladni ali mlačni vodi.
 5. Izogibajte se uporabi belila ali močnih kemikalij, saj lahko poškodujejo vinil.
 6. Pred sušenjem oblačila s Puff HTV ne ožemajte ali zvijajte.
 7. Najbolje je, da ga posušite na zraku, da ohranite obliko in preprečite toplotne poškodbe. 
 8. Oblačilo obesite na vrv za perilo stran od sonca.
 9. Tkanino zlikajte navzven.
 10. Uporabite stiskalnico

Puff Heat Transfer Vinyl

Puff Heat Transfer Vinyl

Puff Heat Transfer Vinyl

Puff Heat Transfer Vinyl

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top