skip to Main Content
Znižano

Odif zaščitni lak 20 (400 ml) Zunanji

9,99 

Zunanji lak je prozoren lak za zunanjo obdelavo. Odporen na vlago in vremenske razmere, vročino in praske. Je brez kislin in ne pušča sledi čopičev. Marine lak ima visoko pokrivno moč brez porumenelosti vaših projektov. Posuši se v 12 urah, ne glede na površino. Sijajni videz.

Na zalogi

Opis

Kako uporabiti 1. Zaščitite delovno površino. 2. Dobro pretresite. 3. Enakomerno razpršite od 15 palcev. 4. Pustite, da se posuši 12 ur. Zaželeno je, da nanesete 2 tanki plasti in ne en debel sloj.

Nega: Redno čistite z vlažno gobo

POZOR – NEVARNOST Zaradi vaše varnosti uporabljajte samo za namen in v skladu z navodili. 606-002-00-3 BUTANON Zelo vnetljiv aerosol. Posoda pod tlakom: Pri segrevanju lahko poči. Povzroča resno draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči suhost ali razpoke kože. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki posodo ali etiketo izdelka. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje. Ne pršite na odprt ogenj ali drug vir vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte, tudi po uporabi. Nosite zaščitne rokavice/zaščitna oblačila/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če obstajajo in jih je enostavno narediti. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte ga temperaturam nad 50 °C/122 °F. Proizvajalec ne more biti odgovoren za nevarne pogoje skladiščenja ali napačno uporabo.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top