skip to Main Content

Odif montažno lepilo 404 (250 ml)

7,99 

Šablone, papirji in številni drugi predmeti. Začasno se lahko večkrat prilepi. Idealno za slike, fotografije ali druge projekte. Primerno tudi za ponovno osvežitev rezalne podloge za Cameo ali Cricut.

Na zalogi

Opis

Kako uporabiti

1. Zaščitite delovno površino. Pred uporabo dobro pretresite. 2. Prepričajte se, da so vse površine čiste in suhe. 3. Naredite preizkus za vsako novo aplikacijo, da zagotovite ustreznost. 4. Enakomerno razpršite po hrbtni strani predmeta, ki ga želite postaviti z razdalje 8 palcev. 5. Počakajte 45 sekund; potem drži.

POZOR – NEVARNOST Zaradi vaše varnosti uporabljajte samo za namen in v skladu z navodili. Zelo vnetljiv aerosol. Posoda pod tlakom: Pri segrevanju lahko poči. Škodljivo za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki posodo ali etiketo izdelka. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje. Ne pršite na odprt ogenj ali drug vir vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte, tudi po uporabi. Izogibajte se izpustu v okolje. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte ga temperaturam nad 50°C/122°F. Vsebino/posodo zavrzite na odlagališče v skladu z lokalnimi predpisi. Proizvajalec ne more biti odgovoren za nevarne pogoje skladiščenja ali napačno uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top