skip to Main Content

BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPIH NAD 50 €*

Znižano

Sublimacijska pisala Artesprix

19,99 

Na zalogi

Opis

Komplet pisal za sublimacijo Artesprix™

Paket sublimacijskih pisal Artesprix™ vsebuje po enopisalo v naslednji barvi: Rumena, roza, oranžna, rdeča, svetlo modra, temno modra, zelena, vijolična, rjava in črna.

Kako delujejo sublimacijska peresa Artesprix™?

Sublimacija je postopek tiskanja, ki deluje samo na poliestrskih površinah. Postopek je zelo preprost.

Ali lahko peresa uporabljam tudi v napravi Cameo 4 in Cricut maker ter Explore air?

Da, z ustreznim držalom za peresa (držalo za pisalo ali marker s premerom 12 mm) lahko peresa uporabljate tudi s Silhouette, Brother, Cricut, Sizzix ali drugimi rezalnimi risalniki.

Primer majice iz poliestra.  Na kos belega kopirnega papirja narišite svoj motiv zrcalno obrnjen. List papirja z motivom navzdol na primer položite na majico in ga pritrdite s primernim, toplotno odpornim lepilnim trakom (opcijsko na voljo pri nas). Vsaj dva lista papirja položite med polovice majice, da preprečite prenos drugam. List papirja s poslikanim motivom prekrijte z novim listom kopirnega papirja in čezenj kos teflonske folije ali peki papirja Sedaj pritisnite motiv na majico pri 185°C – 205°C za 60 – 90 sekund.** Pustite, da se ohladi približno 10 sekund – vaša majica je GOTOVA! **Parametri obdelave so odvisni od materialov za tiskanje in orodja, na primer stiskalnice za prenos/likanje, in se lahko razlikujejo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Back To Top