skip to Main Content
Znižano

Teckwrap HTV natisljiv za inkjet

22,99 

Vrhunska kakovost, izvrsten živahen tisk in dolgotrajen prenos – pri TeckWrap Craft, našim gorečim strankam prinašamo nadgrajeni papir za prenos toplote za brizgalne tiskalnike, ki je znak inovativnosti in odličnosti pri izdelavi.

Vsebuje: 10 listov A4

 

Na zalogi

Opis

Vrhunska kakovost, izvrsten živahen tisk in dolgotrajen prenos – pri TeckWrap Craft, našim gorečim strankam prinašamo nadgrajeni papir za prenos toplote za brizgalne tiskalnike, ki je znak inovativnosti in odličnosti pri izdelavi. Naš papir za prenos toplote za brizgalne tiskalnike je prednost pred ostalimi, saj zagotavlja natančen tisk v živih, privlačnih odtenkih, ki s časom ne zbledijo ali počijo.
Je izjemno enostaven za uporabo in bo poskrbel, da bodo vaši dizajni izstopali s profesionalno natančnostjo. Vrhunske lastnosti našega papirja za prenos toplote
Za navdušene rokodelce sta izjemen izpis in dolgoživost zelo pomembna. Zato ne ogrožajo kakovosti in pričakujejo, da ima izdelek, ki ga uporabljajo, določene odlične lastnosti.
Naš papir za prenos toplote za brizgalne tiskalnike se ponaša z vsemi temi neverjetnimi lastnostmi in še več, zaradi česar je najboljša izbira na trgu za oblikovanje vinila.

Je tanek, trpežen in dolgo obstojen ter omogoča enostaven nanos. Naši modeli papirja za prenos toplote lahko prenesejo ponavljajoča se pranja, ne da bi zbledeli, razpokali ali se luščili. Naš papir za prenos toplote z brizgalnim tiskalnikom ponuja živahne, ostre in dosledne rezultate tiskanja z visoko natančnostjo barv in ohranjanjem podrobnosti. Ne omejuje ustvarjalcev in se lahko uporablja na temnih in svetlih tkaninah. Primeren je za mešanice bombaža/poli. Za odlične rezultate uporabite tkanino, ki vsebuje 30 % ali več bombaža. Je zelo uporabniku prijazen in vsebuje navodila za uspešno nanašanje odtisov na združljive tkanine skupaj s temperaturnim vodnikom. Da bo postopek lažji, smo v paket vključili tudi dva lista pergamentnega papirja. Za lažjo identifikacijo ima podlaga papirja za prenos toplote logotip TeckWrap Craft, tako da veste, da morate svoj dizajn natisniti na drugo premazano, prazno stran. Naš papir za prenos toplote se hitro suši, kar preprečuje razmazovanje barv in zagotavlja učinkovit proizvodni proces, še posebej, če tiskate na veliko srajc. Naš izdelek je okolju prijazen. Je netoksičen in zmanjšuje količino odpadkov.

Kako uporabljati naš papir za prenos toplote za brizgalne tiskalnike?

Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni rokodelec, je uporaba našega papirja za prenos toplote za brizgalne tiskalnike prava stvar. Hitro se lahko naučite in naredite izvrstne modele po meri, ki bodo očarali vse.

Tukaj so koraki:

Predgrejte tkanino, da odstranite morebitne gube in vlago.

Izberite živahen dizajn ali sliko, ki jo želite prenesti, in dokončajte njene dimenzije v programski opremi, ki je priložena vašemu rezalnemu stroju. S Cricutom dobite Design Space in Silhouette deluje s Silhouette Studio.

Če delate v Design Spaceu, poravnajte sliko in kliknite »Make It«. V naslednjem pogovornem oknu boste morali izbrati »Pošlji v tiskalnik« in izklopiti prelivanje. Zdaj pritisnite gumb »Natisni«. Inkjet tiskalnik lahko uporabljate samo z našim papirjem za prenos toplote.

Postavite list v tiskalnik. Tiskali boste na čisto stran. Dobili boste odlično sliko, barve pa bodo lepe in živahne. Pustite, da se slika posuši.

-Zdaj je čas, da izberete nastavitve rezanja. V programski opremi izberite material »Printable Vinyl White«.

-Svojo sliko položite na zeleno podlogo za rezanje, ki je srednje lepljiva, in nanjo nanesite strgalo, da odstranite gube, ter se prepričajte, da se je papir za prenos toplote oprijel podloge.

Zdaj naložite rezalno podlogo v stroj Cricut. Stroj bo prebral registrske vrstice in zarezal okrog dizajna. Zdaj odstranite neželen papir.

Nastavite temperaturo in čas na toplotni stiskalnici. Za naš papir za prenos toplote nastavite temperaturo na 329 °F in trajanje naj bo 25 sekund.

-Odstranite podlago s svoje slike ali dizajna in jo postavite na blago, kjer želite. Na vrh položite pergamentni papir.

-Uporabite toploto in pritisk v skladu s priporočenimi nastavitvami.

Ko čas poteče, odstranite pergamentni papir in uživajte v izjemnem prenosu. Pustite, da se dizajn strdi vsaj 24 do 48 ur.

Tkanine v tem času ne perite in je ne uporabljajte. 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top