skip to Main Content
Znižano

Cricut Joy Infusible Ink Transfer Sheets – Black

8,99 

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek ponovno na zalogi?

Opis

Cricut Joy Infusible Ink Transfer Sheets 2 paketa 4,5″ x 12″.

Če imate Cricut Mug Press ™, so ti listi narejeni za vas. Personalizirajte skodelice in še več s kakovostnimi oblikami, ki bodo resnično trajale vse življenje. Uporabite te vnaprej izrezane liste v zabavne vzorce s svojim rezalnim strojem Cricut, da dodate svojo umetnino po meri kateremu koli združljivemu praznemu črnilu Infusible Ink – ime, logotip, notranjo šalo ali najljubši citat! Ti predbarvani listi, ki so na voljo v različnih barvah, oddajajo bogate, živahne tone, ki se prenesejo pri visokih temperaturah. Rezultat so svetli, lepi, brezhibno gladki nanosi, ki se ne bodo nikoli oluščili, odrgnili, prepognili ali počili!

Za uporabo z rezalnimi stroji Cricut in Cricut Joy.

Kakšen je postopek Infusible Ink?

Za razliko od nanosa z likanjem ali vinila, kjer so dizajni pritrjeni na združljiv material z lepilom, Infusible Ink postane eno s samim materialom.

Kako deluje: Izberite svoj material. Izberite Infusible Ink Transfer Sheets ali Infusible Ink Pens & Markers in združljiv blank Cricut izdelek. Ustvarite svoj dizajn. Izrežite liste za prenos z Infusible Ink ali narišite na papir za lasersko kopiranje s peresi in markerji Infusible Ink. Dodajte toploto z likalnikom ali prešo. Vstavite svoj dizajn v blank Cricut izdelek z uporabo Cricut Mug Press, Cricut EasyPress ali Heat Press.

Infusible Ink System vključuje Infusible Ink Transfer Sheets v različnih enobarvnih barvah in vzorcih, kot tudi Infusible Ink Pens & Markers, ter vedno večji seznam združljivih Infusible Ink listov, vključno s majicami, torbicami in podstavki za kozarce.

Opomba: transfer sheets listi so občutljivi na svetlobo in se v stiku z vodo poškodujejo. Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Vsebuje: 2 lista za prenos Infusible Ink™, idealna za modele Cricut Mug Press™ velikosti 4,5 x 12 palcev (11,4 cm x 30,5 cm)

Ustvarja živahne, visokokakovostne prenose, ki bodo trajali vse življenje. Potrebujete združljivo Infusible Ink Blank izdelek (naprodaj posebej) in Cricut Mug Press™, Cricut EasyPress® ali toplotno stiskalnico  Pazljivo sledite navodilom na help.cricut.com

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Oddajte vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top